Velden zijn niet correct ingevuld
Header achtergrond

Handelsreis Macedoniƫ

Periode 14 tot 19 september 2017
Maximaal aantal deelnemers 20
Uiterlijke inschrijfdatum 31 augustus 2017

 

Doel van de reis
In navolging van een handelsmissie in 2015 organiseert de daaruit ontstane onderneming Microdonia een tweede handelsmissie naar Macedonië. De nadruk zal liggen op bouw en industrie maar ook andere sectoren zijn mogelijk te bezoeken. Via ons netwerk in Macedonië hebben we tal van contacten, ook helpt NLChamber, die gevestigd is in Skopje,mee deze missie te organiseren.


We zullen een aantal bedrijven bezoeken waaraan door Microdonia microkredieten zijn verstrekt. Ook Nederlandse ondernemers die actief zijn in Macedonië maken deel uit van de bezoeken. Het opsplitsen van de groep naar interesse zal deel uit maken van de missie. Heeft u belangstelling voor bijvoorbeeld de textiel industrie dan zullen we daar in uw geval de nadruk op leggen. Wilt u contacten opdoen in de agrarische sector dan maken we dat mogelijk.


Daarnaast bieden we volop de gelegenheid, en bevorderen we graag dat ook bedrijven uit de branche waarin u actief bent te bezoeken. Uit ervaring weten we dat deze wijze van contact leggen tot mooie resultaten kan leiden.

De kosten voor deelname zijn: € 650 excl. btw.

Aanmelden
Mocht u belangstelling hebben dan graag de volgende gegevens aanleveren. Klik hier om je aan te melden.

- Naam onderneming
- Naam deelnemer 1
- Naam deelnemer 2
- Belangstelling voor sector

- Adres gegevens
- E-mailadres
- Telefoonnummer

Na inschrijving nemen we contact met u op.Naar overzicht