Velden zijn niet correct ingevuld
Header achtergrond
Tikves Winery
Tikves wijnvaten

Tikves wijnen

Microdonia kan dankzij haar contacten in Macedonië de Tikves wijnen voor een uitermate voordelige prijs aanbieden via Danovino. Zoals de Special Selection wijnen die speciaal geselecteerd zijn door Philippe Cambie, een van de bekendste vinologen ter wereld. Bovendien steunt u met uw aankoop de mensen in Macedonië, want een deel van het bedrag wordt door Microdonia weer in Macedonië geïnvesteerd.

De Tikves Winery

In Macedonië staat de Tikves Winery, waar deze kwaliteitswijn wordt gemaakt. Geografisch gelegen op dezelfde lijn als Bordeaux in Frankrijk, Toscane in Italië en de Napa Vallei in de VS is het klimaat hier ideaal om volle, complexe druiven te laten groeien met een rijk en fruitig aroma. Alle druiven worden met de hand geplukt. 

Logo Tikves wijn

 

De topattractie van Macedonië

Al 130 jaar met passie

 

Tikves wijn bestellen

Kijk eens rond op de site van Danovino of in de wijnopslag in Hollandscheveld. 

Heeft u vragen, neem dan contact op via het contactformulier, via een mail naar info@microdonia.nl of bel met Thijs Zomer: +31 642706454 . 

De deelnemers aan Microdonia maken al veelvuldig gebruik van de wijn en zetten het onder meer in voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Maar ook voor u is het beschikbaar tegen dezelfde condities! Daarbij kan er ook geëtiketteerd worden met het logo van uw onderneming. Hiervoor gelden speciale prijzen die op aanvraag verkrijgbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

(Foto credit: 'Macedonia (Tikves) Walkway to wine cellars' en 'Macedonia (Tikves) Wine barrels' door Güldem Üstun onder Creative Commons 2.0 licentie).